HEAD Camps

Print  
 
Skab klubliv over sommeren med en HEAD Tennis Camp

HEAD Tennis Camps er for børn i alle aldre, der ikke nødvendigvis er medlem af en tennisklub – men som har lyst til at bruge nogle dage på en masse sjove tennisaktiviteter. En Tennis Camp kombinerer leg og tennisspil. Det er pointen, at de lidt anderledes tennisoplevelser skal inspirere deltagerne til mere tennis i hverdagen.

Varighed af en Tennis Camp kan klubberne selv bestemme - så om det varer tre dage, fire dage eller noget helt andet, står jeg frit for at vælge.

Ved afholdelse af en Tennis Camp er der mulighed for køb af pakker indeholdende Camp t-shirts, Play & Stay bolde og en udførlig manual der inspirerer til gode tennisdage på anlægget.

Bestillingssedlen kan ses her (t-shirt i str. 152 / 12 år, L & XL udsolgt. Grønne bolde pt. i restlager - forventes på lager igen ultimo august) - den skal blot udfyldes og sendes, så har I snart grundlaget for afholdelse af nogle gode camps. 

Ud over materialepakken kan I ligeledes hente reklamemateriale, flyer og diplomer. Der er mulighed for at give materialet et personlig præg, da de kan redigeres af klubberne. 

Kontakt DTFs klubudviklingsafdeling, hvis I ønsker yderligere information om konceptet DTF Tennis Camps på moh@tennis.dk.

Tilbage til top


Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere