Play & Stay

Print  

          

Play & Stay er udviklet af det internationale tennis forbund, ITF

DTF er meget glade for at kunne præsentere Play & Stay konceptet der er udviklet af det internationale tennisforbund ITF og med stor succes bruges i lande som Belgien, Spanien og USA.

Tennis er for alle, og Play & Stay konceptet sikrer at tennis bliver let og sjovt og sundt. Play & Stay konceptet kan med stor fordel bruges af alle aldersgrupper, men er primært rettet mod at give børn og unge en let og sjov introduktion til tennisspillet ved at benytte langsommere bolde på mindre baner samt ved at lade dem serve, spille og vinde point fra første færd.

Her på Play & Stay universet kan man finde alle relevante informationer og oplysninger omkring Play & Stay, samt hvilke fordele brugen af konceptet medfører for tennisspillere i alle aldre.

Hvad er Play & Stay?
Play & Stay konceptet består af 3 forskellige farvekategorier, rød, orange og grøn og medfører en naturlig udvikling i begynderspilleres tekniske og taktiske forståelse for tennisspillet.

For mere information omkring Play & Stay konceptet er der udarbejdet en informationsfolder som kan downloades her..

Herudover har DTF udarbejdet en komplet Play & Stay rekvisitfolder samt ordreskema,  et øvelseshæfte for trænere der underviser i Play & Stay i klubberne samt meget mere…
Ligeledes kan man få hjælp og inspiration i vores stævnemanual for afholdelse af Play & Stay stævner .

Du kan også klikke her for at  komme videre til ITF's hjemmeside om Play & Stay, hvor der er masser af spændende materiale og videoklip.
ITF har også lavet en præsentationsvideo af Play & Stay, som kan ses her...

På undersiderne til denne side kan du finde Play & Stay øvelseshæftet,  de gode tilbud på rekvisitter,  info om trænerseminar og andet angående Play & Stay.´

 

Tilbage til top


Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere