Minitennis

Print  

 -  nem indgang til tennispillet

Minitennis er tennisspil med særligt lette ketschere på en mindre bane end den sædvanlige, med brug af bløde, lette og langsomme bolde, mens slagene er de samme som i almindelig tennis. Minitennis er en fritidsfornøjelse for hele familien, det er den hurtigste måde at lære tennisspillet på og gør tennis til en leg for de yngste spillere på 5 – 10 år. Det er sjovt, det er nemt, og det er billigt.

Minitennis kræver mindre baneplads, hvorfor der er plads til langt flere spillende børn i en hal, minitennis kan på grund af de få banekrav spilles på alle jævne overflader, det vil sige i skolegårde, på parkeringspladser, i boligområder, i forsamingshuse. Minitennis er derfor en god vinteraktivitet i klubben, mens mange tennisklubber tillige har etableret en minitennisbane udendørs til sommersæsonen ofte i forbindelse med en slåmur.

Til spillet hører utallige, sjove lege- og øvelsemuligheder, skumboldene indbyder simpelthen til såvel kaste-, gribe- og stikboldøvelser som koordinations- og motoriktræning. Skumboldenes langsomme bevægelser på banen gør det nemmere for træneren at arbejde med tennislignende øvelser, ligesom boldtypen gør børnene i stand til at spille et færdigt spil med de glæder og udfordringer, som tennissporten indeholder fra første time.

Tilbage til top


Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere