DTF's tekniske konsulent

Print   Rådgivende ingeniør Jens Wessberg er Dansk Tennis Forbund's tekniske konsulent. Jens Wessberg er løbende til disposition med rådgivning med henblik på at hjælpe tennisklubber under DTF med bane, hal og anlægsmæssige spørgsmål på den bedst mulige måde - på den billigst mulige måde.Jens Wessberg kan kontaktes på følgende måder:

Herlev Hovedgade 201A , 1. th. 

2730 Herlev

Telefon: 44 88 21 16

Mobil: 40 38 19 60

Mail: jens@wessberg.dk

Hjemmeside: www.jenswessberg.dkLæs artikel med Jens Wessberg her.En stor del af rådgivningen er gratis. Og det, der koster noget, er som regel hurtigt tjent ind igen.

Når den tekniske konsulent er inde i billedet, undgår du nemlig kostbare fejl.Noget er gratis

Vi har gratis telefontjeneste, så står I med et aktuelt problem af teknisk art, kan I altid ringe til Jens Wessberg på ovennævnte telefonnr. eller mailadresse.Og noget koster noget

Besigtigelse af anlæg:

- undersøgelse af anlæggets tilstand. Rapport udarbejdes.Renovering af anlæg:

- projektmateriale udarbejdes. Tilsyn med renoveringen.Banepasning:

- gennemgang/demonstration på stedet.Nyt anlæg/bygning af tennishaller:

- forslag, overslag, udarbejdelse af projekt, styring af licitation, myndighedsbehandling, tilsyn med byggeriet, ansvar for endelig overdragelse.Udskiftning af gulve i hal:

- rådgivning vedr. spilleunderlag, indhentning af tilbud, tilsyn med arbejdet, ansvar for endelig overdragelse.Konsulentbesøg:

- trænger jeres klub til "nyt blod i årerne" udarbejder vi forslag og prisoverslag med henblik på udvidelse af eksisterende anlæg.Konsulentbistand/bygherrerådgivning:

- hvis I selv har en rådgiver, medvirker vi gerne som ekstern konsulent vedr. anlæggets/hallens indretning, banernes opbygning, valg af spilleunderlag, lys, farver m.v.

Tilbage til top

Koebstaedernes

LOG IND


SØG