National Squad

Print   National Squads ved Tennis Europe-turneringer i udlandet

Ved Tennis Europe (TE)-turneringer anvender man National Squads. National Squads nomineres af det nationale forbund (i Danmark af DTF) og består af 1-2 drenge og/eller 1-2 piger og en National Coach.

Spillere i National Squads udvælges før andre nationale spillere, hvis spilleren ikke medtages i turneringen direkte på sin TE-ranking.

Nomineringen af et National Squad er vejledende for den internationale turneringsarrangør ved udvælgelse af Organiser Acceptances (OA)-pladser i turneringen og for hospitality-krav ved turneringer, der tilbyder hospitality. Det er obligatorisk at navngive en medrejsende National Coach ved nomineringen.

Retningslinjer for ansøgning om nominering til National Squad til en TE-turnering (U12 og U14)

Spillere, der rangerer blandt de ca. 20 bedste i deres egen aldersgruppe i Danmark, har mulighed for - gennem deres klub/træner - at ansøge DTF om nominering til National Squad til en TE-turnering.

DTF har kun mulighed for at nominere spillere i ”et nationalt vindue”, der er åbent i kort tid efter tilmeldingsfristen til en TE-turnering.

Derfor skal ansøgningen fremsendes til DTF på mail til dtf@tennis.dk enten mandag eller tirsdag i den uge, hvor tilmeldingsfristen til den pågældende TE-turnering udløber. (Normalt 27 dage dage før turneringen spilles).

Ansøgningen skal indeholde følgende oplysninger: Spillerens navn og række, turneringens navn, by, land, dato, coachens navn, e-mail og tlf. nr.

Coachen skal være uddannet træner eller have deltaget på DTF’s coachkursus for forældre/ledere.

Ved nomineringen går DTF-koordinerede ture før klub- eller private ture.  

NB: Husk – det er kun spilleren, der kan tilmelde sig en TE-turnering. Alle spillere, som ønsker at deltage i TE-turneringer, skal derfor oprette en IPIN-profil.

Tilbage til top


Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere