Dansk Tennis Forbund indgår partnerskabsaftale med Købstædernes Forsikring

11.05.2015

Pressemeddelelse fra Købstædernes Forsikring...

En ny aftale mellem Købstædernes Forsikring og Dansk Tennis Forbund betyder, at samtlige tennisklubber under forbundet og alle enkeltmedlemmer nu får mulighed for at benytte særlige favorable forsikringsordninger via Købstædernes Forsikring.

Købstædernes Forsikring og Dansk Tennis Forbund har netop indgået en ny partnerskabsaftale. Aftalen er baseret på en række særlige forsikringer, der giver sikkerhed og tryghed for medlemsklubberne og de tennisaktive i klubberne.

Dansk Tennis Forbund er med sine 95 år et af de ældste specialforbund under Danmarks Idrætsforbund. Forbundet har 294 medlemsklubber fordelt over hele landet, som samlet har 57.052 medlemmer.

”Købstædernes Forsikring er Danmarks eneste kundeejede landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab, og som sådan er det vigtigt for os, at denne aftale bygger på princippet om ”noget for noget”. Konkret betyder det, at den lokale tennisklub får økonomisk støtte, når deres medlemmer vælger at blive kunde hos os. På den måde kan man sige, at vi giver noget til tilbage til kunderne,” siger adm. direktør i Købstædernes Forsikring, Anders Hestbech.

Hos Dansk Tennis Forbund er direktør Sune Irgens Alenkær glad for partnerskabsaftalen med Købstædernes Forsikring:

”Vi er hele tiden på jagt efter partnere, som får mindst lige så meget ud af en aftale med os, som vi gør med dem. For alle de partnerskaber, vi indgår, gælder, at vi ønsker at sikre et langt og holdbart fundament i forhold til hver enkelt partner. Vi tror, at et solidt partnerskab er bygget op omkring det lange seje træk, så vi sammen skaber dyb forankring baseret på fælles visioner,” siger han.

Aftalen betyder, at samtlige tennisklubber under Dansk Tennis Forbund får mulighed for at benytte sig af en specialdesignet forsikring til klubben og de frivillige i bestyrelserne. Det er en forsikring, som ifølge Anders Hestbech blandt andet indeholder: Løsøreforsikring, bestyrelsesansvarsforsikring, kriminalitetsforsikring og netbanksforsikring. Derudover får medlemmerne også mulighed for at få en privat ulykkesforsikring, der er skræddersyet til tennissporten.

”Når uheldet virkelig er ude i tennis, så kan skaden være meget alvorlig, og det har vi forsøgt at tage højde for i den ulykkesforsikring, som vi tilbyder Dansk Tennis Forbund,” siger Anders Hestbech.

”Jeg er utrolig glad for det engagement, som Købstædernes Forsikring viser vores forbund. Et engagement, der har resulteret i nogle yderst favorable forsikringstilbud, som er til glæde for både os, klubberne og de enkelte medlemmer,” fortæller Sune Irgens Alenkær.

Aftalen med Dansk Tennis Forbund er den anden aftale som Købstædernes Forsikring har indgået efter selskabet i efteråret blev Olympisk partner frem mod 2016.

”Vi er glade for at kunne bruge vores sponsorat frem mod OL 2016 til at styrke partnerskabet med dansk idræt. Med aftalen går vi som forsikringsselskab ind og støtter op om idrætten i Danmark, igennem Dansk Tennis Forbund.  Vi stiller både favorable forsikringsaftaler til rådighed for Dansk Tennis Forbund, tennisklubberne og deres medlemmer, samtidig med at vi støtter de lokale klubber økonomisk,” slutter Anders Hestbech.

...

OBS: Mere konkret informationsmateriale er under udarbejdelse, kontakt i første omgang Købstædernes Forsikring på tlf.: 33457472.  

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere