Rasmus Nørby stopper som chef for uddannelse og talentudvikling i DTF

10.12.2015

33-årige Rasmus Nørby stopper som chef for uddannelse og talentudvikling i Dansk Tennis Forbund. Den tidligere landsholdsspiller har sidste arbejdsdag medio januar.

”Jeg har været meget glad for mit arbejde i Dansk Tennis Forbund i de seneste tre år. Jeg er dog blevet tilbudt et job uden for tennisverdenen, en jobmulighed, som jeg simpelthen ikke kan sige nej til. Jeg kommer til at savne kollegaerne på sekretariatet, der gør en fantastisk indsats for tennissporten i Danmark,” siger Rasmus Nørby.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige på gensyn, og der skal lyde en stor tak for samarbejdet til kollegaer, trænere, frivillige og andre tennisentusiaster,” supplerer han.

Direktør i DTF, Sune Irgens Alenkær, beklager Rasmus Nørbys farvel.

”Rasmus’ professionalisme og arbejdsiver er inspirerende for alle. Af mange veludførte arbejdsopgaver skal bl.a. nævnes ATK-bogen og implementeringen af budskaberne i denne. Rasmus har over tre år – via en metodisk og meget strukturel tilgang til tingene – bidraget væsentligt til at rykke hele DTF-organisationen i en positiv retning. DTF mister et aktiv og en vellidt kollega,” siger Sune Irgens Alenkær, som bruger resten af 2015 på at finjustere den administrative holdopstilling.  

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere