DTF og HVT indgår en toårig aftale om afviklingen af DM Ude

11.12.2015

Da DM Ude 2015-singlefinalerne udspillede sig lørdag den 8. august på Hareskov-Værløse Tennisklubs bane 1, var det kulminationen på en fantastisk tennisuge i det nordsjællandske.

Mange tilskuere i alle aldre kiggede forbi, og adskillige medlemmer af værtsklubben HVT sørgede for sublime rammer.

Dansk Tennis Forbund og HVT har siden været i fortløbende dialog vedrørende potentielle gentagelser af successen. I forlængelse heraf er det glædeligt at kunne meddele, at DTF og HVT har indgået en toårig aftale med eksakt fokus på DM Ude 2016 og DM Ude 2017. Aftalen indbefatter ligeledes en option for afviklingen af DM Ude 2018.

Turneringsansvarlig i DTF, Karsten Nielsen, ser frem til at videreudvikle DM Ude-konceptet i samspil med driftige kræfter i HVT.

”Engagementet og iderigdommen er gedigen i HVT, hvilket skinner kraftigt igennem i de samtaler, vi har haft både før, under og efter DM Ude 2015. Jeg er sikker på, at der venter store DM Ude-oplevelser i foreløbig 2016 og 2017,” siger Karsten Nielsen.

Formand i HVT, Annette Ohm, er tilfreds med, at enderne kunne mødes i forhandlingerne.

”Vi glæder os til at byde velkommen på vores smukke tennisanlæg i slutningen af juli. DM-arrangementer er med til at profilere vores klub i Tennisdanmark og især i nærområdet. Aftalen åbner samtidig op for lokale sponsormuligheder. Det er ligeledes vigtigt at pointere det ekstremt positive i, at vores anlæg er stort nok til at rumme et DM-arrangement og samtidig har plads til vores egne medlemmers tennisaktivitet. Kontrasten heri giver en god synergi,” siger Annette Ohm.

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere