Cool Sport A/S er Dansk Tennis Forbunds nye bold- og udstyrspartner

19.12.2014

Dansk Tennis Forbund (DTF) og Cool Sport A/S har indgået en partnerskabsaftale om levering af bolde, beklædning og udstyr til DTF’s organisation, landshold og aktiviteter for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2017. 

Cool Sport A/S er dansk distributør af flere varemærker – mest kendt i tennissammenhænge er HEAD.

Direktør i DTF, Sune Irgens Alenkær, ser frem til partnerskabet med Cool Sport A/S.     

”Vi i DTF er meget tilfredse med aftalen. HEAD-bolde, HEAD-tøj og HEAD-ketsjere er højt estimerede kvalitetsprodukter, der benyttes af såvel elitespillere som nybegyndere i tennissporten,” siger Sune Irgens Alenkær og supplerer:

”Holistisk og historisk set er der tale om en unik partnerskabsaftale med helt nye muligheder for at bringe tennis tættere på den enkelte forbruger. Dette skal og vil vi forsøge via bl.a. en webshop, udvidet samarbejde med DTF-klubber, testcentre og Cool Sport A/S’ direkte adgang til lokale sportsbutikker."     

Claus Ketterle, direktør i Cool Sport A/S, glæder sig til at være en proaktiv del af DTF’s målsætninger om flere medlemsklubber og enkeltmedlemmer.

”Vi er stolte over at blive præsenteret som DTF’s nye bold- og udstyrspartner. Det er vigtigt for os at kunne knytte en rød tråd til vores eksisterende samarbejdsaftaler med de tre unioner – FTU, JTU og SLTU. Cool Sport A/S prioriterer dagligt faglighed, service og dedikation, og vi er fuldt fokuserede på at fremme tennissporten i Danmark,” siger Claus Ketterle.  

For yderligere kommentarer kontakt venligst: Direktør i DTF, Sune Irgens Alenkær (51153562), og direktør i Cool Sport A/S, Claus Ketterle (20103640). 

Note til Tennisdanmark: DH Inde-turneringen 2014-2015 afsluttes med samme boldtype som den, indendørssæsonen blev indledt med. HEAD vil dog lægge navn til DH-turneringen allerede fra den 1. januar 2015.

...

Cool Sport A/S

Cool Sport A/S er distributør af mærkerne HEAD, Adidas Badminton, Reusch, Spy m.fl. Mærkerne henvender sig til ketsjersport og alpin ski.

Cool Sport A/S er en virksomhed, der prioriterer faglig kompetence og dybdegående interaktion i ovenstående sportsgrene.

HEAD er nr. 1 i verden inden for både tennis og ski.

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere