KB inviterer til tennisfest i forbindelse med DM Inde 2014

17.12.2013Den i nyere tid mest vindende tennisklub i Danmark, KB, lægger baner til, når DM Inde 2014 afvikles den 1.-8. marts.

KB arrangerer endvidere en tennisfest lørdag den 8. marts, når de to singlefinaler er afgjort.

Sted: Pejsesalen i KB Hallen.

Pris for buffet: Kr. 200.

Tilmelding til Klubudviklingskonsulent på KB, Daniel Mølgaard Nielsen, som også er referee ved DM Inde: daniel@kb-boldklub.dk.    

Singlefinalerne lørdag den 8. marts spilles nogenlunde samtidig. Herrerne (bedst af fem sæt) igangsættes kl. 14, mens damerne kaldes på banen kl. 15.

Direktør i Dansk Tennis Forbund, Sune Irgens Alenkær, håber selvsagt på mange tilskuere undervejs i DM Inde-ugen.

”Cadeau til KB for initiativet til en efterfølgende tennisfest. Den slags er med til at styrke sammenholdet i dansk tennis, og jeg kan kun opfordre spillere, forældre, trænere, øvrige klubfolk og tilskuere til at bakke op om arrangementet,” siger Sune Irgens Alenkær og supplerer:

”Med to singler simultant på finaledagen forventer jeg en gedigen stemning i tennishallen på Peter Bangs Vej.  Men dette afhænger til dels af, at tennisklubberne i umiddelbar nærhed prioriterer at sende deres ungdomsspillere til Frederiksberg. At iagttage to gode slutkampe med deltagelse af den ypperste nationale elite vil være et udmærket alternativ til en træningslektion.” 

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere