Konkurrence og julekalender på On-Sport

02.12.2012Hvad sker der, når Wimbledon-mester Frederik Løchte Nielsen tæver løs på et spil stangtennis, og Louise Burgaard smadrer kegler ned med en håndbold? Hvor præcist skyder en OL-bueskytte på rulleskøjter, og hvor langt kan man støde en bowlingkugle? Alt det og meget mere kan du se i On-Sports 'December Udfordring'! Her får du ikke bare lov til at se nogle af Danmarks største sportsstjerner folde sig ud i skøre udfordringer – du får også muligheden for at vinde fede præmier, hvis du kan gætte, hvor godt atleterne klarer sig.

Det hele begynder mandag den 3. december, og reglerne er simple: Klokken 9 rammer en video med dagens udfordring  www.on-sport.dk og On-Sports facebook-side. I videoen får du som seer tre svarmuligheder, og her skal du vælge den ene og sende dit svar på mail til konkurrence@on-sport.dk.

Vi skal have modtaget din mail senest klokken 9 den følgende dag, hvis dit svar skal tælle med i konkurrencen. Her udgiver vi nemlig en ny video, der afslører det rigtige svar. Det er selvfølgelig kun muligt at svare én gang pr. spørgsmål.

Konkurrencen løber frem til den 24. december, og der kommer løbende nye udfordringer og svar. Hver gang du svarer rigtigt, får du et lod i hatten. Til sidst bliver der trukket lod om hovedpræmien, som er fire billetter til Sportsgalla-showet, der bliver afholdt den 5. januar i Jyske Bank Boxen i Herning. Her uddeles landets fornemmeste idrætspriser for de mest markante præstationer i 2012, og undervejs er der musikalsk topunderholdning og flere overraskelser i vente.

Der er også masser af andre præmier på spil i konkurrencen, og de vil løbende blive afsløret på On-Sports facebook-side.

Så glæd jer til at se og gætte med på de sjove udfordringer, vi giver nogle af landets største sportsnavne

Rigtig god december fra On-Sport.

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere