DTF i samarbejde med Battertour ApS om tennisrejser

21.12.2012Dansk Tennis Forbund (DTF) og Battertour ApS har indgået en foreløbig etårig aftale gående på at arrangere og markedsføre Battertours tre tennisrejser i 2013.

Battertour blev stiftet i 2010 af Søren Sinnbeck og Christoffer Kjærgaard Madsen. Især sidstnævnte er kendt i tenniskredse. Christoffer Kjærgaard Madsen er sportschef i Skovbakken Tennisklub og kåredes i december 2012 som Årets Juniortræner af DTF-hovedsponsor SEB.

Direktør i DTF, Sune Irgens Alenkær, ser frem til samarbejdet med Battertour.

”Det har længe været i DTF’s interesse at kunne anbefale og tilbyde ekstraordinære tennisoplevelser for medlemmerne i de danske tennisklubber samt øvrige sportsglade mennesker med specifik interesse for tennis. Vi er efter en konstruktiv dialog og forhandling med Battertour ikke i tvivl om, at vi har fundet en dybt professionel og konkurrencedygtig samarbejdspartner,” siger Sune Irgens Alenkær og supplerer:

”Perspektiverne er mange, og intentionen er eksempelvis på sigt at optimere og udvide rammerne for udvalgte træner- og tenniskurser i DTF-regi.”      

Søren Sinnbeck fremhæver nøgleordene, kvalitet, aktivitet og samvær, i Battertours koncept for såvel ski- som tennisrejser.  

”For os handler det om at give vores gæster en tennisrejse med kvalitet, aktivitet og samvær til en pris, hvor alle kan være med. Vi ønsker at arrangere rejser, hvor vores gæster føler, de kommer hjem som bedre tennisspillere – og samtidig har en fed og givende oplevelse i bagagen,” siger Søren Sinnbeck.

Battertour relancerer sin hjemmeside mellem jul og nytår – tag et kig og bliv inspireret til en tennisrejse i uge 16, 17, 18 og/eller 42 i 2013.

Tryk også på plakaten herover samt flyer herunder. 


 

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere