Amer Sports Denmark ApS og Dansk Tennis Forbund indgår stor boldaftale

07.12.2011


Der vil fra nytår blive spillet med Wilsons Tour Davis Cup Official-bolde i turneringer sanktioneret af Dansk Tennis Forbund.

Den spritnye aftale mellem DTF og Amer Sports Denmark ApS løber frem til udgangen af 2014.

Ud over dusinvis af røde, orange, grønne samt traditionelle gule tennisbolde har aftalen en betragtelig økonomisk værdi, ligesom Amer Sports Denmark ApS leverer gaver til deltagerne ved ungdomsmesterskaberne indendørs og udendørs.

Direktør i DTF, Niels Persson, ser frem til samarbejdet. 

”Wilsons Tour Davis Cup Official er en kvalitetsbold, som også har det internationale tennisforbunds blå stempel. Boldaftalen med Amer Sports Denmark ApS er den største af sin slags i DTF’s historie. Det er glædeligt at mærke, at dansk tennis rykker i rette retning,” siger Niels Persson, der – inden længe – forventer at skrive under på en sponsorkontrakt, hvad decideret angår beklædning.

DTF offentliggjorde i sidste uge, at Skandinaviska Enskilda Banken, SEB, fortsætter som hovedsponsor i yderligere tre år.       

Amer Sports Denmark ApS er ligeledes indstillet på et frugtbart samarbejde med DTF.

”Wilsons slogan er More Win, og vi vinder ved, at der skal spilles med Tour Davis Cup Official-bolde i Danmark. Vi arbejder seriøst og kompetent som totalleverandør i tennisverdenen, og netop derfor er Amer Sports Denmark ApS samt DTF et godt match,” siger Folko Züger, salgsmanager i Amer Sports Denmark ApS.

For yderligere kommentarer kontakt venligst: Direktør i DTF, Niels Persson, +45 21120606. Salgsmanager i Amer Sports Denmark ApS, Folko Züger, +45 20488738.

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere