KB satte sig igen på DM for hold

06.12.2009

For tredje år i træk kunne KB hæve pokalen og juble over at have sikret sig endnu et DM for hold indendørs efter en finalesejr på 5-2 over Lyngby. Hanne Skak Jensen (foto) lagde med en hurtig sejr i kvindernes førstesingle den første sten, og derfra blev der roligt, men sikkert bygget på, til titlen var hjemme – den 13. af slagsen indendørs til Frederiksbergerne.

Mens KB-pigerne var favoritter i deres kampe og da heller ikke viste nogen nåde undervejs, var det mere åbent blandt herrespillerne. Rasmus Nørbys sejr i to tætte sæt over Thomas Kromann gav Lyngby en tidlig udligning, men da først Jacob Melskens og siden Joakim Bay Simonsen sørgede for to KB-sejre over henholdsvis Philip Terp og Andreas Da Cunha Bang, fik Frederik Løchte Nielsens tætte tre-sætssejr over Martin Pedersen kun kosmetisk betydning.

”Vi har en stor bredde, og ingen kan være sikre på deres plads på holdet. Det giver en sund konkurrence. Samtidig ved spillerne, at hold-DM er vigtigt for klubben, fordi vi er en elitær klub, der også bruger en del penge på eliten. Derfor er et DM et godt signal at sende – også til de unge medlemmer, som har noget at se op til og ved, at de på et tidspunkt skal tage over,” lød forklaringen på den lange succesrække fra KBs cheftræner Michael Mortensen.

I dagens tidlige kamp om bronzemedaljer viste Birkerød sig som de stærkeste og hentede metallet hjem med en 5-2 sejr over TC Odense.

Efter sidste kamp blev prisen som ”Mest Værdifulde Spiller” set over hele weekenden overrakt til Lyngbys Rasmus Nørby, som vandt samtlige kampe, han var involveret i. 

Finaleresultater:
Kamp om guld: KB-Lyngby 5-2

Hanne Skak Jensen – Thale Myhre 6-1, 6-1
Karina Ildor Jacobsgaard – Sandra Nielsen 6-0, 6-1
Martin Pedersen – Frederik Løchte Nielsen 6-3, 5-7, 4-6
Thomas Kromann – Rasmus Nørby 4-6, 5-7
Joakim Bay Simonsen – Andreas Da Cunha Bang 6-1, 5-7, 6-4
Jacob Melskens – Philip Terp 6-4, 6-1
Hanne Skak Jensen/Karina Jacobsgaard – Thale Myhre/ Sandra Nielsen 6-1, 6-0

Kamp om bronze: Birkerød-TC Odense 5-2
Karen Barbat - Trine Bassett 6-0, 6-2
Gabriele Bertasuite – Julia Paetow 2-6, 5-7
Markus Eriksson – Daniel Kumlin 4-6, 1-6
Søren Wedege – Morten Garbers 7-5, 6-7 (8), 6-1
Kasper Warming – Rune Winkler 6-4, 6-1
Anders Ulrik – Kristoffer Jørgensen 6-2, 6-0
Markus Eriksson/Søren Wedege – Daniel Kumlin/Kristoffer Jørgensen 6-1, 6-3

 

Koebstaedernes