KB genvandt DM for hold inde

07.12.2008

Caroline Wozniacki kunne som tilskuer se holdkammeraterne i KB genvinde DM for hold inde. Verdensstjernen holder for tiden en tiltrængt pause efter en lang sæson, men selv uden hendes deltagelse kørte KB en sikker sejr hjem i guldkampen mod Lyngby. 5-1 kom de overbevisende sejrscifre til at lyde på efter kun godt fire en halv times spil.

KB fik en ønskestart med sejr til Hanne Skak Jensen over Eva Dyrberg, som blev fulgt op af sejre til Martin Pedersen over Rasmus Nørby og Jacob Melskens over Andreas Bang.

”På forhånd var min vurdering, at syv af de ni kampe både kunne blive en dreng og en pige. De tre første kampe var nøglekampe og faldt ud til vores fordel, og det gav selvfølgelig et psykologisk overtag. Det kunne lige så godt være gået den anden vej, og jeg mener ikke, at sejrscifrene siger noget om styrkeforholdet mellem os og Lyngby, men sådan er tennis,” konstaterede en glad KB-cheftræner Michael Mortensen efter sejren, der blev endeligt sikret af Philip Prpic, som besejrede Frederik Løchte Nielsen og Karina Ildor Jacobsgaard, der vandt over Mai Grage.

Som kampene udviklede sig, blev det den 28-årige ”veteran” Karina Ildor Jacobsgaard, der kom til at slå den afgørende bold, da hun i en tresætskamp besejrede det 16-årige talent Mai Grage.

”Jeg har efterhånden spillet 22-23 holdfinaler - jeg er ikke helt sikker på tallet - men det er stadig vildt fedt at være med, og jeg kan sagtens sætte mig op,” forklarede Karina Ildor Jacobsgaard, der for et par år siden droppede den professionelle tennistilværelse, men stadig holder sig i form med al den form for sport, hun kan komme i nærheden af. Og hun har ingen planer om at overgive sig ”selv om jeg da håber, at de unge snart overhaler mig,” som hun udtrykte det.

Lyngby-cheftræner Christian Camradt var selvfølgelig skuffet efter afgørelsen, men også realistisk i sin vurdering. ”Vi skal vinde tre af singlerne for at have en chance. Det skete så ikke, og så er det svært, når vores næstbedste spillere er amatørspillere. KBs bredde er bedre end vores. Men vi var i vores 11. finale i træk, og det må vi så være tilfredse med,” lød den nøgterne vurdering.

I kampen om tredjepladsen, der stod mellem Birkerød og TCO, blev det Birkerød, der snuppede det sidste sæt medaljer med en sejr på 5-2 over odenseanerne. Dermed lykkedes det Birkerød at snuppe sit andet sæt bronzemedaljer i år. I sommerens udendørs hold-DM vandt sjællænderne også bronzen.  

Resultaterne af dagens kampe blev følgende:

Kamp om guld: KB-Lyngby 5-1
Hanne Skak Jensen-Eva Dyrberg: 6-3, 6-3
Karina Ildor Jacobsgaard-Mai Grage: 1-6, 6-2, 6-2
Philip Prpic-Frederik Løchte Nielsen: 7-5, 7-6 (9)
Martin Pedersen-Rasmus Nørby: 7-5, 7-6 (4)
Jacob Melskens-Andreas Bang: 7-5, 7-5
Thomas Kromann-Frederik Sletting-Johnsen: 6-3, 3-6, 2-2 (ikke færdigspillet, da det samlede opgør var afgjort ved ovennævnte stilling. Lyngby vinder).

Kamp om bronze: Birkerød-TCO 5-2
Karen Barbat-Trine Bassett: 6-1, rtd.
Anne Theil Gylling-Line Lauridsen: 2-6, 2-6
Søren Wedege-Morten Garbers: 5-7, 4-6
Kasper Warming-Allan Theils: 6-4, 6-2
Anders Ulrik-Rune Winkler: 6-3, 7-6 (5)
Thomas Nowak-Kristoffer Jørgensen: 6-3, 0-6, 6-4
Kasper Warming/Søren Wedege-Morten Garbers/Allan Theils: 6-2, 6-4

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere