Fed Cup-holdet udtaget

11.12.2008


Det bliver Caroline Wozniacki, Hanne Skak Jensen, Eva Dyrberg og Mai Grage, der kommer til at udgøre det danske Fed Cup-hold, som fra 2.-8. februar 2009 spiller gruppekampe i Europe/Africa Group I i Estlands hovedstad Tallinn.

”Jeg mener, at holdet er endnu stærkere end sidste år. Caroline Wozniackis resultater taler for sig selv, og Hanne Skak Jensen har også haft fremgang i det forgangne år. Eva Dyrberg har vi især udtaget for hendes double-egenskaber, og vi ved, at Caroline Wozniacki føler sig meget tryg med Eva, mens Mai Grage, der kun er 16 år og er udtaget for første gang, mest er med for at lære og få erfaring,” siger Fed Cup-kaptajn Maria Rasmussen.

Målet for det danske hold er som sidste år at bevare pladsen i Europe/Africa Group I.

”Der er nogle rigtigt stærke nationer med, og jeg forudser, at doublen meget vel kan blive afgørende. Derfor er vores mål det samme som sidste år, men det er da vores håb, at vi kan nå frem til at spille om kvalifikation til World Group II,” siger Maria Rasmussen.

De deltagende hold i Europe/Africa Group I inddeles i puljer med fire/respektive tre hold i hver, hvorfra etterne mødes i semifinaler. Vinderne af disse er kvalificeret til at spille kvalifikationskampe til World Group II. De fire hold, der slutter sidst i deres puljer, spiller play off-kampe for at undgå nedrykning. De to tabere rykker ned i Europe/Africa Group II.

I Tallinn kan Danmark komme til at møde følgende hold: Østrig, Kroatien, Ungarn, Rumænien, Hviderusland, Luxembourg, Slovenien, Bosnien/Herzegovina, Estland, Holland, Sverige, Bulgarien, Storbritannien og Polen.

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere