DTF Tennis Netværk

01.12.2008


DTF Tennis Netværk er et nyt eksklusivt tilbud til DTFs samarbejdspartnere
.
En platform, hvor forretningskontakter skabes og opdyrkes, og det personlige og erhvervsmæssige netværk udbygges med tennissporten som det centrale omdrejningspunkt.

Business-to-business er nøgleordet bag det nyskabende initiativ, som får en særdeles prominent herre i IT-millionær og direktør i Lyngby Boldklub, Thomas Olsen, som frontfigur sammen med DTFs bestyrelsesformand og direktør. Sammen vil de tre skabe fundamentet for fremtidige frugtbare samarbejder både netværkets medlemmer imellem - og ikke mindst naturligvis i relationerne mellem netværkest medlemmer og Dansk Tennis Forbund.

Med tennissporten som omdrejningspunkt vil DTF tilbyde netværkets medlemmer helt unikke muligheder for at komme tæt på topidrættens verden, når der inviteres til Wimbledon-eventyr, træning og undervisning på Elitecentret, sparring med landsholdsspillerne og sociale arrangementer i forbindelse med større tennisbegivenheder.

Der er allerede nu åbent for tilmelding til DTF Tennis Netværk, og har du ikke allerede set informationsmaterialet om netværket i din klub, kan du nærlæse præsentationen i PDF-format ved at klikke på billedet herunder.
Men skynd dig. Der er kun et begrænset antal medlemskaber i spil.

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere