DM for hold afgøres i weekenden

03.12.2008


Kan KB forvare mesterskabet, eller lykkes det Lyngby, Birkerød eller TCO at snuppe titlen? Det afgøres i weekenden på KBs anlæg, hvor stort set hele den danske elite stiller op for at afgøre, hvor DM-titlen for hold indendørs skal ende.

På herresiden stiller KB blandt andre med den ene halvdel af det danske Davis Cup-hold i form af Martin Pedersen og Thomas Kromann, mens Lyngby i kraft af Frederik Løchte Nielsen og Rasmus Nørby stiller med den anden halvdel. Også på pigesiden er den danske elite på plads med blandt andre den danske mester Hanne Skak Jensen, der repræsenterer KB, og juniortalenterne Karen Barbat og Mai Grage fra henholdsvis Birkerød og Lyngby.

”Jeg forventer, at det bliver et velspillet DM. Det plejer at være gode og spændende kampe, og det er noget, som spillerne ser frem til. Vores vil selvfølgelig også gerne vise noget på hjemmebane,” siger cheftræner i KB, Michael Mortensen, der kan melde alle spillere fit for fight.

Fra Lyngbys cheftræner Christian Camradt lyder samme melding – alle er skadesfri og klar til en spændende weekend, og set med Camradts øjne er der tale om et åbent mesterskab. ”Det er også sjovere på den måde,” konstaterer Camradt.  

Semifinalerne afvikles lørdag fra kl. 11.00 efter følgende program:

KB-TCO

Lyngby-Birkerød

Søndag afvikles bronzekampen med start kl. 10.00, mens finalen spilles med start kl. 13.00. Alle kampe spilles i KB’s træningshal på Peter Bangs Vej 147 på Frederiksberg.

Semifinaler såvel som medaljekampe spilles til et hold har vundet fem af maksimalt ni kampe. I givet fald spilles der fire herresingler, to damesingler, to herredoubler og en damedouble.

 

Koebstaedernes

Sitecore
Anlægspertnere